Carta convocatòria conjunta de totes les AMPA

 


Benvolgudes famílies

Des de les AFA i AMPA de FJE impulsem la “Jesuïtada 2022, caminada d’escola a escola” pel proper diumenge 1 de maig de 2022. 

Tota la informació la trobareu a la web www.jesuitada.blogspot.com. Podreu dissenyar-vos els diferents recorreguts sabent les distàncies i els temps que s’empraran per fer-les.

El propòsit d’aquesta iniciativa es recollir fons per donar suport econòmic a les famílies de les diferents escoles que pateixen o han patit dificultats econòmiques per pagar l’escolaritat. Els diners recaptats s’entregaran a FJE i la fundació ho administrarà i decidirà a quins casos atendre. Les famílies rebrem informació de l’alumnat atès, necessitats cobertes, etc. 

Podeu deixar els vostres donatius o aportacions (mínim 5 €) a la web https://www.migranodearena.org

El recorregut de la caminada (en bicicleta o corrent també es pot fer) és lliure. Cada família o grup d’amics/gues pot fer el recorregut que més li agradi i li convingui. 

Es tracta d’unir les diferents escoles de FJE. Al llarg del recorregut trobareu les escoles obertes per avituallar-vos, accés als lavabos, etc. 

Durant la jornada s'han preparat un conjunt d'activitats de les que us n'informaran tant als punts de sortida com a les escoles d'arribada. 





Des de les diferents AFA i AMPA de FJE volem agrair la col·laboració i implicació de les escoles en aquesta proposta.

Us animem a participar en aquesta primera experiència, que enllaça les nostres escoles, i ens mostra a totes les famílies que formem part d’una xarxa.

Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat, març de 2022